publikus

A blogom teljesen öncélú,önérdekű,önmagáért létező,önbecsapó,öntörvényű,ÖNZŐ,önbeteljesítő és önmagában értéket képviselő. " alapvetően szorongó vagyok !), mert mindenről le kell mondanom." Bárdos Deák Ágitól

ma

2009.05.20. 11:06 Dollybaba

Szandika,mesélte,h mostanában nincs jól,meg nem ment dolgozni sem,meg problémái vannak a járművekkel8kinek nincs?!).Erre ma msn-en(megerősítve,hogy valóban zizi)a következő RAGoZÁSÚ mondatot írta!

 

 

 

 

 

"vagyis megyünk vagy egyedül megyek még nem tudjuk!"

 

 

 

 

 

 Miért van az:-hogy a suliban van egy lány akitől ráz a hideg és 3 napja mindig látom,sőt most a könyvtárbna leült velem szembe.Az a fajta aki mindenkivel jóban van,meggyőződése,h ő a legjobb fej,vonulgat,és úgy van levágva a haja,h tök rövid de van egy tincs oldalt ami nagyon hosszú és  az csak ott lóg.Most épp hisztizik,h tutira mindenki rá figyeljen oda!!!!

Most épp rászólt valakira:-buta virág!

 

 

 áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://publikus.blog.hu/api/trackback/id/tr441133095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása