Hát nem tudom ki,hogy van vele,de ha étterembe megyek akkor mondjuk vannak alap dolgok amikre azt gondolom,h egy étteremben "járnak" az embernek.Például,hogy ne kelljen minden egyes falatnál élet-halál harcot vívínia azért,h a falat úgy jusson el az emésztő rendszerébe,hogy ne attól félnjen vajon most nyeltem le a darazsat vagy a következő falattal fogom.És másik iylen alap,hogy nem hugymeleg az üdítő és,hogy van EVŐESZKÖZ!
Lényeg a lényeg,h leültünk kajálni és eleve 2 órát kellett várni az ételre,m FRISSEN SÜLT,ami azt jelentette,h frissen olvasztották a mélyhűtőböl(pincérnő saját elmondása alapján) majd sütötötték meg,remélhetőleg nem a tavalyi kacsa vadászatról megmaradottakat:)Ezekután jutott tudomásomra,h ez egy kézzel evős hely(itt jöttem rá,h valószínű nem is lesz evőeszköz),ahol nincs VILLA de van kés és kanál,de akkor mi a lényege annak,h hoznak mosdótálat a kezemnek???????????????????????????(itt már nem értettem a lényegét a helynek,de lehet én vok merev és valóban a középkörban csak kést és kanalt csináltak és szalvétát villára nem futotta az ötletgyárosnak).Aztán mintha a darazsaknak beépített szenzora lett volna,percre pontosan megérkeztek mikor tálaltak nekünk.
Következő pillanat felvételeket lehetett volna elkapni:unokatesóm meghal a röhögéstől ahogy gombostűfej nagyságúra zárt ajkaimmal próbálom magamba szívni a a falat húst amin épp nem zizeg darázs,keresztanyám dobálja a dinnyét ,mert kb két darázs próbál bel e fészket építeni,majd a hús trancsírozás következett,mert nem volt eléggé átsülve a húsi és hát voltak érdekes részei......
ez párkány és az étterem:)